Izbornik
Blog : Ne liječim frustracije
on 2014/9/3 17:36:45 (722 reads)

25. svibnja podnio sam ostavku na mjestu predsjednika Hrvatskih laburista iz razloga preuzimanja političke odgovornosti zbog ne osvajanja mandata na EU izborima. Tom ostavkom prestalo mi je članstvo u svim tijelima Stranke. Ostavkom sam želio omogućiti konsolidaciju stranke kako u programskom tako i u kadrovskom smislu. I ni na koji način nakon toga nisam utjecao na odlučivanje na sjednicama Predsjedništva ili Nacionalnog vijeća.

Međutim nekim članovima sve to nije bilo dovoljno da me ne koriste kao ALIBI za svoje zaplotne igre, pokušaja ostvarivanja osobnih ambicija koji s interesima stranke nemaju veze, traženja izgovora za svoje daljnje političko djelovanje i pokušaja da, okrivljujući mene grade svoj status u stranci ili izvan nje. Takvo ponašanje niti je primjereno niti korektno i ne želim im dozvoliti da svoje frustracije lijeće optužbama na moj račun. Naročito onda kada za to ne postoji ni najmanja osnova. S Brankom Vukšićem se nisam posvađao. Od 15. srpnja pa do danas jedini kontakt s njime je bio kraći telefonski razgovor u kojemu sam ( kao i s ostalim zastupnicima) provjeravao može li doći na sjednicu Kluba zastupnika 3. rujna ove godine.
O odluci Predsjedništva o njegovom eventualnom imenovanju za glasnogovornika stranke saznao sam putem medija na temelju ove informacije:
http://www.jutarnji.hr/raskol-medu-la ... -nisu-imenovali-/1217295/