Izbornik
Blog : Prognoza vremena za ponedjeljak, 2. prosinca.
on 2013/12/1 11:58:28 (719 reads)

U ranim jutarnjim satima na području cijele Hrvatske još uvijek gusta magla.
U toku prijepodneva očekuje se dizanje magle, najprije u Zagrebu i okolici a oko podneva duž obale. U istočnoj Hrvatskoj magla će nestati popodne.
Dizanje magle nam ipak ne donosi lijepo vrijeme.
Već tokom prijepodneva u sjeverozapadnim krajevima pojaviti će se tmurni oblaci zakona o radu a koji su posljedica miješanja struja koja dolaze iz Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke.


Duž obale, od Istre do Dubrovnika jaka bura zakona o mirovinskom osiguranju kao posljedica poremećaja u ministarstvu rada.
U Zagrebu i okolici jak sjeverni vjetar zakona o povremenim poslovima kojega izazivaju topla i hladna struja nastale nakon elementarne nepogode u Hrvatskoj gospodarskoj komori i brutalne pohlepe u HUP-u.
Kasno popodne istočni dio Hrvatske zahvatiti će jak istočnjak zakona o pravima za vrijeme nezaposlenosti kojega izaziva dijagnostička služba Vlade u nedostatku terapije.
Biometeorološka prognoza: meteoropatima se preporuča da ne izlaze iz svojih stanova ako ne moraju. Što duže ostati izolirani od vanjskog svijeta i važnih radno-socijalnih i mirovinskih pitanja.
Ovakvo vrijeme može potrajati do četvrtka, 5 prosinca. Prognozirati vrijeme nakon toga nije moguće.
I kako kaže ona narodna: da bi dočekali Svetog Nikolu morate se susresti i s Krampusom.