Izbornik
Blog : Sukob interesa? Eto i mene
on 2014/1/21 18:22:05 (976 reads)

Kako sam ušao u sukob interesa
Dana 30. prosinca 201. Povjerenstvo za odlučivanje o sukoba interesa putem elektronske pošte sam obavijestio o „bitnim promjena“ u svojoj imovinskoj kartici: primjenama o broju telefona, adrese elektronske pošte, o činjenici da sam otplatio kredite i da je moja supruga prodala auto. Dana 8. siječnja 2014. uspio sam telefonom doći u kontakt sa službom povjerenstva koje mi je ljubazno objasnilo da ta prijava promjene elektronskom poštom nije pravovaljano i da moram popuniti poseban obrazac. To sam učinio istoga dana, 8. siječnja 2014.


Danas, 21. siječnja 2014. dobih Rješenja Povjerenstva datirano danom 14. siječnja 2014. da se moja prijava elektronskom poštom ne smatra pravovaljanom i nalažu mi da moram njima poslati popunjeni poseban obrazac . Ako to ne učinim protiv mene će pokrenuti postupak.
Eto, javno priznajem da sam 8. siječnja 2014. nadležnom povjerenstvu na službenom obrascu prijavio bitne promjene u svojoj imovinskoj kartici koji oni ne priznaju ili ne znaju da su je dobili i da sam zbog toga u sukobu interesa. PS: i tom obrascu sam dao i podatke o bruto i neto plaći za 2013. koje sam na poseban pisani zahtjev (?) dobio od nadležne službe Sabora. Očekivao sam da je već danas na njihovim internetskim stranicama objavljena moja nova ispravka. Ništa! Bitno je da sam ja u sukobu interesa. Oni nisu krvi ništa iako sam im 8. siječnja na NJIHOVIM obrascima poslao bitne promjene. PPS: koji je još zastupnik prijavio promjene podataka na temelju podataka o plaćama za 2013. ?